Fase 2 binnenkort in de verkoop!

Fase 2 binnenkort in de verkoop!

Woningen met een verhaal

Fase 2 binnenkort in de verkoop!

Binnen fase 1 zijn in de voormalige R.K. Jongensschool 3 karakteristieke woningen gerealiseerd. Hierbij zijn diverse karakteristieke elementen bewaard gebleven. De 3 woningen zijn reeds opgeleverd. Fase 2 bestaat uit de realisatie van 6 grondgebonden nieuwbouw patiowoningen op het terrein achter de voormalige school. Iedere woning beschikt over een patio tuin en een individuele buitenberging. Het terrein wordt groen ingericht om zo klimaatadaptatie te bevorderen en een oase van rust te creëren.

De verkoop van de 6 patiowoningen start naar verwachting eind april. Heeft u interesse in een woning? 

Voor een woning in de voormalige jongensschool, worden er 2 varianten aangeboden:

Interesse?

De keuze ligt uiteraard bij jou

Woningen fase 1

Woning 1

Deze voormalige onderwijzerswoning met een beukmaat van ca. 9,5 m en een oppervlakte van ca. 126 m2 (GBO) vormt een ruime hoekwoning binnen het monumentale complex aan de Voorstraat in Velddriel. De diverse details in de gevel geven het gebouw een karakteristieke uitstraling die kenmerkend zijn bij de bouwstijl van deze voormalige jongensschool uit 1880. De tuitgevel geeft de woning een solide en robuuste uitstraling.

Woning 2

In de voormalige klas van de jongensschool worden twee fraaie loftwoningen gerealiseerd. Woning 2 heeft een beukmaat van bijna 6,3 m en een oppervlakte van ca. 101 m2 (GBO). De woning zal worden onderverdeeld over diverse niveaus waarvan de begane grond en de eerste verdieping op speelse wijze middels een vide met elkaar in verbinding staan. Daarnaast is er nog een ruime zolderverdieping.

Woning 3

Op de rechterhoek van de voormalige jongensschool is woning 3 gevestigd. Deze hoekwoning heeft een beukmaat van ruim 6 meter en een oppervlakte van ca. 96 m2 (GBO).

De indeling van deze woning is nagenoeg hetzelfde als woning 2 alleen dan gespiegeld. De grote, karakteristieke ramen aan de voor- en zijkant van de loftwoning zorgen voor veel lichtinval en geven een stijlvolle uitstraling.