Nog enkele beschikbaar

Kwalitatief en comfortabel wonen in Vlodrop!

Betaalbare woningen van hoge kwaliteit. Dat zijn de woningen van Vlodrop. De nieuwbouwwoningen kenmerken zich in 2 verschillende types. Levensloopbestendige woningen en twee-onder-één-kap-woningen.

TYPE A

Impressie levensloopbestendige woningen

De levensloopbestendige woningen zijn stijlvol vormgegeven in authentieke dorpse sfeer. Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

De woningen zijn zeer ruim en flexibel opgezet. De woonkamer en keuken hebben een gezamenlijke diepte van zo’n 11 meter en de breedte van de woning bedraagt bijna 5,5 meter. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de woning aan de achterzijde uit te bouwen. De keuken en de woonkamer zijn aan elkaar gekoppeld, zodat u de volledige diepte van de woning kunt ervaren. U kunt genieten van veel daglicht in de woning door de verdiepingshoge gevelkozijnen en beglazing. Met de gekozen details, dakkapellen en gevelluiken is in het ontwerp nagedacht over de karakteristieke en exclusieve uitstraling van de woningen. Binnen komt deze kwaliteit terug in de ruimtelijke indeling en hoge afwerkingsstandaard.

De indeling van de woningen is efficiënt en levensloopbestendig. Naast de woonkamer en de keuken is standaard op de begane grond een slaapkamer en badkamer voorzien. Door middel van een open trap kan de zolderverdieping (met techniek-/wasruimte) bereikt worden. Door de ruime opzet van deze verdieping bestaat de mogelijkheid om een extra badkamer en/of kamers op de zolder toe te voegen. De dakkapellen (en eventuele dakramen) zorgen ook hier voor voldoende ruimte en daglicht.

De woningen hebben ieder een eigen riante oprit. De platte daken worden voorzien van sedum-begroeiing en de voortuinen worden langs de toekomstige openbare ruimte voorzien van beukenhagen. Hiermee wordt bijgedragen aan het duurzame en groene karakter. De riante achtertuin biedt voldoende ruimte om te genieten in de buitenlucht.

Woonoppervlakte

125,5 m2 (GBO)

Type A Levensloopbestendige woningen
(bouwnummers 1 t/m 6)

TYPE B

Twee-onder-één-kap-woningen

Deze woningen zijn vormgegeven in dorpssfeer waardoor een sfeervolle uitstraling ontstaat.

De woningen zijn erg ruim opgezet. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en heeft een breedte van bijna 5,5 meter. De woning heeft een diepte van zo’n 10 meter en is optioneel uit te breiden. De open keuken aan de achterzijde is aan de woonkamer gekoppeld, zodat u de volledige diepte van de woning kunt ervaren. U kunt genieten van veel daglicht door de grote glazen puien in de achtergevel. Elke woning beschikt over een eigen oprit en over een garage welke ruim genoeg is voor het stallen van een personenauto. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer gesitueerd. Daarnaast beschikt de woning over een ruime zolder met technische-/ wasruimte. De zolder is bereikbaar met een vaste trap en biedt tal van uitbreidingsmogelijkheden.

Ook voor deze woningen geldt dat er volop mogelijkheden zijn voor individuele woonwensen. Zo bestaat de mogelijkheid om de garage te isoleren en deze op te splitsen in een slaapkamer en badkamer (eventueel in combinatie met een verlenging van de garage). Maar ook het opsplitsen van de garage in een speelkamer en bergruimte behoort tot de mogelijkheden. Door het aanbrengen van een woonhuislift kunt u tot op hoge leeftijd in de woning blijven wonen. De zolderverdieping is dusdanig ruim van opzet, dat de mogelijkheid bestaat om deze in te delen in verschillende kamers.

De woningen hebben ieder een eigen riante oprit. De voortuinen worden langs de toekomstige openbare ruimte voorzien van beukenhagen. Daar waar de achtertuinen grenzen aan toekomstig openbaar gebied wordt een hekwerk met klimop (hedera) geplaatst. Hiermee wordt bijgedragen aan het duurzame en groene karakter. De riante achtertuin biedt voldoende ruimte om te genieten in de buitenlucht.

Woonoppervlakte

131,7 m2 (GBO)

Type B Twee-onder-een-kap-woningen
(bouwnummers 7 t/m 10)